中國在職研究生網 > > 正文

2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導

2020-07-01 14:25       來源:中國在職研究生網    http://www.90638745.buzz

同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

1、It was not until the accident happened ______.

A.when I became aware of my foolishness

B.when my foolishness became obvious

C.that did I realize my own folly

D.that I became aware of my own foolishness

2、It was not she ______ was appointed.

A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

A.so   B.so that   C.that   D.that is why

4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

A.that   B.so that   C.so   D.which

5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

A.when   B.that   C.which   D.what

6、I have ______ at all to write to you.

A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

7、I'd like a cup of te a Would you ______?

A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

A.was launched   B.are launched

C.have been launched   D.had been launched

9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

A.will cancel   B.will have been cancelled

C.will be canceling   D.is can celled

10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

參考答案:

1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


在職讀研實用信息
版權聲明
    凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
相關資訊文章
熱點推薦簡章
推薦閱讀
網友閱讀
熱門招生院校
熱門招生專業

中國在職研究生網請您關注

  • 微信公眾號
    微信公眾號
  • 微博關注
    微博關注
辽宁麻将游戏下载 南海彩票网七星彩论坛 湖北十一选五哪里可以买 捕鱼达人怎么玩如何玩捕鱼达人 全民內蒙古麻将 棋牌新闻新浪微博 美东2分彩是正规彩票吗 六盒采资料平特一肖 今日宁夏十一选五 66河南麻将游戏下载 闲来甘肃麻将开挂免费 赌钱官网下载 广东36选7开奖软件 贵州十一选五预测 单机捕鱼大赛 四方河南麻将挂下载 信誉棋牌评测网